Изралеският специалист освободи от себе си дубъла на Ботев Пд и момчетата в жълто-черно записаха победа със 7:1, макар и като домакини на последния в класирането. Днес като старши-треньор бе записан Илиян Гаров, а Даниел Коен не бе на пейката.

Двубоят започна с натиск от страна на “канарчетата”, които имаха няколко чисти положения още в самото начало на мача. В 20-тата минута след топовен удар на Атанас Йорданов от 20 метра, “жълто-черните” откриха резултата. До края на първата част, “ботевистите” продължиха своето превъзходство и търсеха второ попадение във вратата на гостите.

След почивката, “канарчетата” успяха да отбележат 2 бързи гола след като Габриел Златанов и Емил Йорданов вкараха във вратата на Ивелин Аврамов. Петър Принджев от тима на гостите пък намали резултата в 60-тата минута.

До края на втората част паднаха още 4 попадения в полза на Ботев – с 2 гола се отчете Георги Кущинаров, Габриел Златанов се разписа за 6:1 в 72-та минута, а крайния резултат оформи отново той реализирайки своя хеттрик в мача.

В следващия кръг на Югоизточната Трета Лига, ботевистите гостуват на Секирово (Раковски). Срещата е на 11-ти октомври от 16:00ч. на стадион “Петър Парчевич” в Раковски.