Етър приема водача в класирането Локомотив (Пловдив) с амбиция да продължи с победите, както и да нанесе първа загуба на "смърфовете" за настоящия сезон. Мачът е в неделя от 17:45 ч. на стадион "Ивайло". "Виолетовите" записаха в предишния кръг първата си победа, като сразиха с 3:1 като гости Локомотив (София). Очаква ги интригуваща битка срещу лидера в подреждането на efbet Лига.

Интересът към мача е сериозен и се очертава това да бъде най-посетеният двубой на "болярите" този сезон на стадион "Ивайло". Над 600 фенове на Локомотив (Пд) се очакват на стадиона. 

Ето какво още написаха от клуба:

"Убедени сме, че привържениците на Етър ще бъдат на своето място на "Митичния", ще бъдат многократно повече и ще дадат своята гореща подкрепа, като ще са отново 12-ия играч на великотърновския тим! 

Нека само припомним, че "болярите" неведнъж са посрещали лидер в класирането и го свалят от върха. При предишния ни дебютен сезон в елита Етър прие ЦСКА, който бе с 8 поредни победи, и го свали от първото място след равенство 2:2. 

През 2021 г. пък посрещна за купата тогавашния водач в първенството Ботев (Пд) и спечели с 1:0. Доказвали сме, че можем и можем да го направим за пореден път! 

Очакваме ви в неделя на стадион "Ивайло" с амбиции да покажем отново силен футбол и да стигнем до заслужен успех!".