Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо е изтрил своя туит, в който нападна непряко мениджъра на тима Ерик тен Хаг, съобщават различни медии и журналисти.

pic.twitter.com/5t3RmANIbo

— UnitedMuppetiers (@Muppetiers) September 12, 2023

 Поредният скандал на “Олд Трафорд” избухна след загубата на “червените дяволи” от Арсенал с 3:1, когато английският национал не бе в групата за двубоя. След срещата журналисти запитаха нидерландският наставник за отсъствието на играча, а Тен Хаг отговори, че не е доволен от нивото, което е показал в тренировките. Малко след това Санчо публикува реакция в социалните мрежи, с която отрече твърденията на бившия треньор на Аякс и се определи като “изкупителна жертва”.

Информации в пресата на Острова гласяха, че мениджърът на Манчестър Юнайтед е останал силно разочарован от реакцията на своя възпитаник и двамата ще проведат разговори, за да изяснят позициите си. Постът на Санчо в социалните мрежи не бе свален и остана видим повече от седмица, като това бе разчетено от местните медии като символно за проблемите между двамата и нежеланието на Санчо да се откаже от мнението си.

Вчера се появиха твърдения, че разговори е имало, но те не са довели до разрешаване на различията и най-вероятно крилото ще бъде продадено през зимата. Сега обаче е възможно ситуацията да претърпи и друг развой след изтриването на туита. Източници около клуба твърдят, че част от недоволството на бившия футболист на Борусия Дортмунд идва от това, че той не получава възможност за поредица от срещи като титуляр, за да покаже качествата си и различно отношение с бразилеца Антони, който стартира, макар че търпи доста критики за представянето си.

Именно бразилският флангови играч пък се замеси в друг изключително сериозен скандал, тъй като бе обвинен в домашно насилие от три различни жени и преди няколко дни бе отстранен от първия отбор до разрешаване на ситуацията.