Младата националка Виктория Коева призна по време на откритата тренировка на представителния ни отбор в зала "Христо Ботев" в София преди заминаването за олимпийската квалификация в Япония, че за по-младите състезателки като нея това е ъникална възможност да се доказват, но и ще се насладят максимално на изживяването.

"Усещането е уникално. Все пак, това е някакъв плод на цялата наша работа, която вършим през годината. За нас (б.р. по-младите) това е уникална възможност да се доказваме. Много се радваме, че сме тук и ще се насладим максимално", сподели Коева пред медиите.

"Бях в Пловдив, започнахме подготовка с моя клуб Марица когато разбрах, че съм повикана. В един прекрасен ден, съвсем неочаквано получих имейл, видях повиквателнат и бях много изненадана."

"Мичели ни каза, че за нас това е пътя. Ние младите трябва да мислим да се доказваме и се надяваме в бъдеще да си намерим място в този отбор и да представяме България. Като цяло има и притеснение и вълнение, изгаряме много да играем. Със сигурност вълнението надделява, притеснението е до един момент, защото когато излезеш на игрището всичко изчезва", завърши националката.

 
 

Снимки: Владимир Иванов