Националката Радостина Маринова сподели по време на откритата тренировка на представителния ни отбор в зала "Христо Ботев" в София преди заминаването за олимпийската квалификация в Япония, че се опитват да се подготвят за нея, защото няма да ни бъде лесно, но ще дадат всичко от себе си, за да се представят достойно.

"Със сигурност ни очаква много тежък турнир. Опитваме се да се подготвим за това, защото няма да ни бъде лесно. И смятам, че като завършек на лятото да дадем всичко от себе си, за да се представим достойно. Тези три отбора - Япония, Бразилия и Турция, са на световно ниво и срещу тях трябва да излезем, да играем освободено и да вземем каквото можем от тях. А с останалите отбори може да се борим и да спечелим", призна Ради Маринова пред медиите.

"Можем да вземем опита и самочуствието, което придобохме на това Европейско. Представихме се добре и трябва от тук да градим нагоре. Сега на тази квалификация може да надградим каквото постигнахме до сега. Аз ще дам всичко каквото мога от себе си, защото няма друг начин, но ще ми трябва помощ, защото това е колективен спорт", каза още националката.

Снимки: Владимир Иванов