В четиридневната футболна надпревара сили премериха над 1200 деца от цяла България

Приключи 16-тото поредно издание на най-вълнуващото и масово футболно състезание за деца и юноши – „Купа София“. В него участие взеха над 1200 деца, разпределени в 70 отбора, а наградите им бяха лично връчени от селекционерът на младежкия национален отбор – Александър Димитров и помощникът му и легенда на българския футбол – Ивайло Йорданов.

Всички отличени индивидуални играчи получиха и подаръчни ваучери от Sport Vision на стойност 100 лева, които бяха дадени на най-добрите вратари, нападатели, защитници и полезни играчи във своята възрастова група и поток.

В четиридневното състезание сили премериха деца от цялата страна, а вълнението за всички тях и техните родители беше огромно. Младите футболни надежди на България трябва да се подкрепят и насърчават, затова Sport Vision ще продължи да застава зад вдъхновяващи инициативи, които помагат на децата да излязат навън, за да спортуват и да се забавляват.

Sport Vision e една от най-големите вериги магазини за спортни стоки на Балканите, която се разпростира с над 500 магазина в 13 държави и предоставя разнообразие от мултибранд стоки за всички видове спорт. Тяхната мисия е да развиват спорта и да предоставят най-добрата спортна екипировка на конкуренти цени. Тази година Sport Vision отбелязаха и своята 10 годишнина у нас, а включването им в Sofia Cup 2023 е поредната стъпка, с която затвърждават своето отношение и подкрепа към българският спорт.