Крилото на Хебър (Пазарджик) Николас Пенев получи наградата за най-добър играч на шестия кръг от efbet Лига. 18-годишният футболист призна, че симпатизира на Ливърпул и Атлетико Мадрид. Както е известно, пред 1996 г. неговият баща и настоящ треньор Любослав Пенев, записа златен дубъл с "дюшекчиите". Ник вярва, че Хебър може да надвие всеки в първенството.

"Всеки ден уча уроци от моя баща. Най-важният урок е да не се отказвам, да съм с гордо вдигната глава и винаги да продължавам смело напред. Баща ми е изключителен професионалист, максималист и е лесно да се работи с него, защото всичко е изпипано до последния детайл. Работата на нас, футболистите, е да слушаме и да изпълняваме. Мечтите ми стигат високо и далеч. Разбира се, първо трябва да се развивам. Дай боже някой ден да стана добър футболист. 

4

Получих шанс в Хебър, благодаря за този шанс, който ми се дава от футболния клуб, надявам се да го грабна. Всеки един футболист ме приема нормално в отбора, комуникирам с абсолютно всеки - българин или чужденец. Ще продължаваме да убеждаваме общината, че е важно да се развива и футболът. 

Смятам, че можем да създадем неприятности на всеки един отбор, можем да победим всеки в първенството. Гледаме мач за мач, излизаме всеки мач за победа. Защо не да не се борим за шестицата. Моят любим отбор в чужбина е Ливърпул, но симпатизирам също и на Атлетико Мадрид", заяви Ник Пенев в "Пресклуб България".