От Националния клуб на привържениците на Левски обявиха, че подкрепят каузата на бившия капитан на националния отбор Стилиян Петров. Както е известно, на 6 септември Стенли ще организира благотворителен мач на Националния стадион "Васил Левски".

"Приятели, Левскари, Като организация, която е в основата на редица благотворителни инициативи и като инициатор, и като участник, Националният клуб на привържениците не може да остане равнодушен към една благородна кауза. Става въпрос за благотворителния мач, организиран от бившия капитан на националния отбор и футболист с най-много мачове за България Стилиян Петров. В двубоя ще участват едни от най-големите имена в българския и световния футбол през последните десетилетия. 

Събраните средства ще бъдат дарени за борба с онкологичните заболявания в България. Те ще бъдат разпределени както между болници в страната, така и за подпомагането на хора, които се борят с коварното заболяване. Мачът е насрочен за 6 септември, Денят на Съединението. Организаторште са избрали датата специално, за да покажет, че само с обединение се печелят големите битки в живота. Ние от Националния клуб на привържениците подкрепяме каузата на Стилян - Мача на Надеждата! Направете го и вие!!! София, 6 септември 2023 г., Национален стадион "Васил Левски", 7 часа. Деца до 7 г. влизат без билет и без място (трябва да са на една седалка с родителя/ придружителя) 2 попълнени декларации. Непълнолетни до 18 г. трябва да закупят билет и също да са с попълнена декларация. Информация за билети ще намерите в Интернет", написаха "сините" привърженици.