Шампионът на България по волейбол при мъжете Нефтохимик 2010 (Бургас) отваря специални щандове с артикули преди всеки мач за своите фенове.

“Специално за вас, феновете на ВК Нефтохимик 2010, ръководството на волейболния шампион на България отваря щандове в залата ни „Младост“ в Бургас преди всеки домакински мач. 

От тях ще може да закупите артикули на любимия ви клуб! За феновете този сезон ще се предлагат ароматизатори с логото на носителя на родната титла, както и тренировъчни екипи, два вида шалове – голям и малък, както и състезателен комплект в двата цвята, в които „нефтохимиците“ ще играят през сезона – червено и черно. Всеки, който иска да види името си върху екипа, с който се сдобие, може да се запише в клубния офис в зала „Младост“. Зад щандовете преди всеки мач ще ви чакат момчетата и момичетата, записали се за стюарди на ВК Нефтохимик 2010. Те ще могат да гледат безплатно всеки един двубой на първенците на страната ни. Записването продължава. Когато състезателните екипи вече са готови и тимът на Атанас Петров бъде представен с тях, ще може да си ги поръчвате и тук, на официалния клубен сайт на Нефтохимик, или на официалната фейсбук страница https://www.facebook.com/neftochimic.volley/ на лични съобщения. 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ С НАС!!!”, написаха от Нефтохимик.

Снимки: Startphoto