Агентът на Филип Кръстев – Николай Жейнов, отлетя заедно с футболиста за Америка, където националът ще премине медицинските тестове в новия си отбор ФК Лос Анджелис. Жейнов разкри в интервю за Sportal.bg, че клубът има правото да откупи Кръстев за 7 млн. евро през месец май следващата година.

„Филип заминава за Америка с очаквания да направи нещо по-добро за своята кариера. Работихме долу-горе около месец и половина по трансфера. Радвам се, че всичко мина добре. Всичко лошо вече е минало и останало зад гърба ни. Не мога да разкривам много финансови подробности, но ЛА има опция да откупи Филип през май месец за 7 млн. евро. 

Офертата на ЛА събира всички отговори, които Сити груп бяха задали към другите отбори. Имахме около 7-8 и повече отбора от Европа, които направиха оферта към нас, но трансферната сума, която Сити груп искаше, можеше да се задоволи само от този отбор. Има интерес и към други футболисти, но не от МЛС. Чакат ни медицински тестове в петък и в събота една тренировка. В неделя имат мач за местна купа и сигурно ще участва. В понеделник ще се включи в тренировъчния процес. Филип осъзнава, че ще срещне Меси, но също така и други големи футболисти. Да не забравяме, че Киелини е играч на ЛА. Спрягат се още две-три сериозни имена, които могат да вземат". 

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe