Отборът на Лудогорец за поредна година катастрофира на ранен етап в Шампионската лига. Този път българският първенец загуби реванша от Олимпия (Любляна) с 1:2 и след 1:1 в Разград преди седмица дойде краят и на тази кампания в “турнира на богатите”.

За сметка на това празниците при победителите бяха огромни и тържествата продължиха след последния съдийски сигнал с нахлуване на терена от страна на феновете и други традиционни методи, с които запалянковци и футболисти празнуват успех.

Олимпия (Любляна) се погрижи да отбележи подобаващо успеха и в социалните мрежи. На официалната страница във Facebook маркетолозите на клуба качиха интересен колаж, на който е изписана датата на успеха срещу Лудогорец - 1.8.2023, както и е нарисуван крак на дракон, тъпчещ на земята орел, който е символ на 12-кратния български шампион.

Вечерта ще остане паметна за отбора от Словения, докато за Лудогорец остават големите въпроси дали ще се яви по-подготвен в следващото си участие в най-престижния клубен турнир, за чиято същинска фаза българските шампиони се класираха последно през 2016 г., след което напредналия етап от състезанието се оказа истинска Обетована земя.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe