Дебютът на новото попълнение на Реал Мадрид Арда Гюлер се отлага за неопределено време. Причината за това е, че талантливият турчин е бил диагностициран с контузия на вътрешния менискус на дясното коляно, заради което той ще се завърне в Мадрид незабавно, за да подложи на лечение.

Арда е вторият играч на Реал, който получава травма по време на предсезонната подготовка на отбора. Дани Себайоя се контузи още преди турнето в САЩ и ще бъде извън строя около месец и половина.

18-годишният Гюлер не игра в контролите с Милан и Манчестър Юнайтед, защото чувстваше дискомфорт в десния крак. Той дори не тренираше с основната група в последните няколко дни, а след направените изследвания е станало ясно каква е причината за оплакванията му. Все още не е явно дали има частично или пълно разкъсване на менискуса и дали ще се наложи турчинът да бъде опериран.

Parte médico de Arda Güler.#RealMadrid

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) July 29, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago