Румънската легенда Мирча Луческу няма да приеме предложението на ЦСКА - София да стане технически директор на клуба. Според информации от северната ни съседка и Турция 77-годишният специалист се приближава все повече до турския гранд Фенербахче. Първоначално се смяташе, че клубът от „Шюкрю Сараджоглу“ също е отправил оферта за директорски пост на Луческу, но в последните часове все по-усилено се пише, че той може да замени португалеца Жорже Жезус и да стане старши треньор на “фенерите”.

Вторият вариант пред румънеца е да остане още един сезон в Динамо (Киев) и да изпълни договора си, който е до лятото на следващата година. Вероятността Луческу да отхвърли и двете опции и да пристигне в Борисовата градина е нищожна, пише “Тема спорт”.

Както е известно, преди няколко дни медиите в северната ни съседка изненадаха с новината, че ЦСКА - София се е свързал с бившия наставник на Интер, след като той е отхвърлил предложение да поеме местния ЧФР Клуж.

На „Армията“ в последните години вече на два пъти пробваха ходове с назначаването на именити специалисти за технически директор, който да консултира собствениците въпроси и да помага със селекцията. В началото на 2019 г. в клуба бе назначен бившият спортен шеф в Асколи, Удинезе и Новара Кристиано Джарета, който съдейства за трансфера на Кирил Десподов в Каляри. През лятото на 2020 г. италианецът напусна за да се присъедини към английския Уотфорд, където е технически директор и до днес. През ноември същата година ЦСКА - София осъществи истинска бомба с привличането на мениджър №1 на английската Висша лига за сезон 2011/12 Алън Пардю. Изглежда обаче това няма да се повтори с носителя на Купата и Суперкупата на УЕФА Луческу.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe