Халфът на Пирин (Благоевград) Чебрайлс Макрецкис финализира трансфера си в унгарския Ференцварош. Роденият в Германия латвиец беше официално представен от гранда от Будапеща, с който ще се опита да влезе в групите на Шампионската лига. 

"Благодаря на Пирин и град Благоевград за това прекрасно време, което ме формира по много положителен начин. Там успях да се развия много добре. Най-много ще ми липсват феновете на Пирин, които винаги бяха зад гърба ни. Благодаря на треньора и на другите, които винаги ме подкрепяха. Само Пирин!", написа Макрецкис в социалните мрежи. 

Той даде и кратко интервю за официалния сайт на Ференцварош, в което сподели, че няма търпение да помогне на отбора да спечели още една титла и да се представи силно в евротурнирите. 

“Много съм щастлив, че преминах във Ференцварош. Знам, че това е най-големият клуб в Унгария. Будапеща е невероятен град. За първи път разбрах за интереса към мен преди около два месеца. Гледал съм някои от футболистите, но не ги познавам лично. Искам да направим силен сезон и в Унгария, и на международната сцена”, каза Макрецкис. 

С екипа на Пирин 23-годишният латвиец записа 23 мача и 1 гол в efbet Лига.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe