Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си след отпадането на тима от Лудогорец в турнира за Купата на България. Специалистът призна, че при дузпите футболистите на домакините са показали повече майсторство. 

13

„Когато стигнеш до дузпи, трябва майсторство и самочувствие. Видяхме, че те имат повече от това при дузпите. От друга гледна точка футболистите повярваха, че могат да победят Лудогорец и да ги отстранят. За съжаление, при дузпите нямахме шанс. Не се бяхме готвили за дузпи. Бяхме се готвили да изравним победите и след това каквото се случи. Мисля, че изиграхме мача добре, с изключение на първото продължение, в което бяхме прибирани. При изравняването подценихме ситуацията. Важното е, че отбелязахме втори гол и влязохме в продължения. Решихме, че ако играем с трима в защита, ще имаме по-голяма сигурност. Мисля, че я имахме. Надяваме се да се преборим за Европа. Важното е да се възстановим физически. Най-добре беше мачът с ЦСКА да се играе в София и пред публика. Понякога публиката вкарва напрежение в самите футболисти на домакините. Щом са избрали Пазарджик, там да е“.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe