Старши треньорът на Левски Елин Топузаков говори преди двубоя на "сините" от 29-ия кръг на efbet Лига срещу Септември (София). 

"Не се оплакваме от програмата, тя е еднаква за всички. Радващо е за нас, че нямаме нови контузии. Опитваме да освежим максимално играчите и да бъдат в топ форма. Няма по-хубаво от това да се играе на всеки три дни. По никакъв начин не подценяваме Септември, особено в деня, в който честваме Гунди. Няма нищо лесно, видяхте срещу Берое. Всичко минава през сериозни усилия от футболистите", започна той.

"Кордоба няма да е на 100 процента готов за утрешния мач. Близо е до завръщане, но не достатъчно, че да го рискуваме. Всички други са на разположение. Има двама щатни изпълнители, които тренират всеки ден по 15-20 дузпи. Не искам да ги издавам. Определени са от мен за изпълнители оттук нататък при дузпите", добави още специалистът.

"Винаги е хубаво за самочувствието на отбора, когато се трупат победи. Имам забележки към играта, освен че искаме да печелим точки, трябва да убеждаваме и с игра, че сме по-класни на терена. Не съм се отказал от нито един футболист и се радвам, че защитниците се представят на ниво в последните мачове. Иска ми се да имам този проблем да ми се налага да избирам между качествени футболисти. Ще трябва да избирам от група от 15-16 човека всеки мач.

За Левски е важно да е възможно колкото се може най-напред в класирането. Чисто теоретично не е възможно да сме трети преди плейофите. Не си правим тънки сметки. Почти всички отбори победиха с 1:0, оспорвани мачове са. Със сигурност, каквото си заслужим в края на сезона, това заслужаваме като игра и резултати. Не съм гледал разпределението в плейофите, тогава говорим за сблъсъци срещу най-добрите в елита. 

Има трима-четирима, които са близо като динамика до първия състав от втория отбор. Развитието на мачовете не ни позволи да вкараме някой от по-младите в последните мачове. Надявам се да имаме поводи и да усетят тръпката", завърши Елин Топузаков

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe