Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов беше крайно разочарован от своя отбор, въпреки че той разгроми Берое с 96:69 в двубой от 32-рия кръг на НБЛ. Това, което вбеси наставника на "акулите", бе представянето на тима си през второто полувреме. 

"Искам да се извиня на всички зрители, които гледаха този цирк през второто полувреме. Това не беше баскетбол. Стреляли са 11/26 от наказателната линия - това е безобразно. Сега два часа ще тренират фалове. Те си мислят, че това е някакъв плейграунд и са дошли тук да се доказват. Аз им казах - който играе за статистика, може да си заминава по възможно най-бързия начин. 

Никога не съм бил по-разочарован от отбор, който водя вече трета година. Срамота! Първото полувреме изглеждаме уникални, играем баскетбол, а второто - играем по темпото на Берое, които са дошли на пролетен плаж в Бургас. Те не бяха дошли да играят баскетбол. Много съм ядосан, но това, което направиха, избраха много лош момент да го направят. Второто полувреме днес те играха уличен баскетбол", бесен бе Евтимов