Арда обяви привличането на нов футболист. Младежкият национал Станислав Дюлгеров се превръща в най-новото попълнение на тима от Кърджали. 19-годишният футболист слага подписа си под договор за 2,5 години.

Ето какво пишат от Арда:

"Ръководството на ПФК АРДА привлече младежкия национал Станислав Дюлгеров. След среща със спортния директор Ивайло Петков, двамата уточниха всички детайли около неговия договор, който ще бъде за срок от две години и половина. 19-годишният полузащитник за последно игра в гръцкия Аполон (Лариса), а преди това три години бе част от нидерландския Твенте. Футболната кариера на Станислав Дюлгеров, който е роден на 23 август 2003г. започва в Черноморец (Бургас), след това една година е част от школата на Арсенал (Лондон) и две в Спортното училище на Шалке 04. Той е играл за младежките отбори на България U19 и U21. 

Ръководството, треньорите, футболистите и феновете на АРДА пожелават много успехи на Станислав Дюлгеров с екипа на АРДА".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe