Хебър победи убедително домакините от Спартак(Вн) с 0:2 на градския стадион в Балчик. Мачът бе от 2-рия кръг на Втора Лига.

Варненци бяха надиграни тотално от „четата на Митов“, като за 90 минути отправиха едва един удар към вратата на Дебърлиев.

Първият гол за пазарджиклии вкара Асен Георгиев, който бе точен от дузпа в 29-та минута. а в 58-та минута Георги Андонов вкара важен втори гол за 0:2. Той разстреля вратарят на домакините след перфектно слизане по фалнга на Божидар Васев, завършило с успоредно подаване в пеналта на Спартак.

След втория гол „зелените“ видимо намалиха темпото, което позволи на варненци да отправят първия си точен удар в 86-ата минута.

Така хебърци продължават да са в челото на класирането с пълен актив от точки и голова разлика 5:0, а Спартак са на обратния полюс без спечелена точка и без вкаран гол.

Състав на Хебър: 1.Петър Дебърлиев, 4.Асен Георгиев, 15.Димитър Везалов, 91.Томислав Папазов, 30.Божидар Васев, 24.Цветелин Тонев, 8.Андриан Краев, 19.Георги Каракашев, 29.Янко Ангелов, 11.Даниел Пехливанов, 7.Георги Андонов