Бъдещето на бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар е поставяно под все по-сериозна въпросителна, но той няма никакво намерение да напуска, твърди италианският трансферен специалист Фабрицио Романо. 

Нападателят е твърдо решен да помогне на парижани да спечелят и първата в историята на тима купа от Шампионската лига, което е и голямата цел пред катарските собственици, след като пристигнаха на “Парк де Пренс”. Именно като част от осъществяването на тази цел през 2017-а бе привлечен с рекорден за света на футбола трансфер на стойност 222 милиона евро Неймар от Барселона, но той така и не успя да задоволи големите очаквания към него.

 Поелият голяма част от спортно-техническата власт в клуба Луис Кампос би искал да се раздели с част от скъпоплатените звезди, които не оправдават доверието, но евентуално напускане на Неймар би било изключително сложно поради огромната му заплата. Въпреки това Ювентус и Челси следят отблизо ситуацията около играча и имат готовност да отправят оферти, ако има възможност за постигане на известен компромис с финансовите изисквания и на ПСЖ, и на играча.

Снимки: Gettyimages