Младата волейболна националка Мария Йорданова призна след загубата от олимпийския вицешампион Бразилия с 0:3 на турнира от Лигата на нациите в София, че нищо не им се е получило. Йорданова допълни, че се борят за мача с Полша в неделя, а срещу Италия в събота ще се опитат да играят по-добре от днес.

"Със сигурност не беше приятна загуба, особено срещу отбор като Бразилия, които много трудно можеш да ги натиснеш по някое слабо място. Противодействат по всякакъв начин и каквото и да направим, те отиграват. Нищо не ни се получи - посрещането ни беше разсеяно, ние нападателките в края не бяхме сигурни, а те играха много добре на блок-защита и след това си отиграваха отвсякъде", коментира Йорданова.

"Страх не бих казала, че имаше, но просто като те натиснат от такъв отбор и малко губиш увереност. Според мен това липсваше. Загубата на първия гейм не ни срина, но може би факта, че играем срещу Бразилия ни повлия. Но се борим за мача с Полша в неделя. Шансовете ни са победа срещу Полша, ние за това се готвим. А в мача с Италия ще се опитаме да направим най-доброто и да играем по-добре от днес", каза още младата ни националка.

Гледайте най-вълнуващите волейболни двубои от Лигата на Нациите (мъже и жени), на живо, в ефира на MAX Sport.