Паоло Малдини официално подписа нов договор с Милан съобщава "Гадзета дело Спорт". Иконата на "росонерите" ще продължи да изпълнява ролята на технически директор в клуба и през следващите две години. Същото се отнася и за другият директор Фредерик Масара, който също бе с изтичащ договор. Новината все още не е съобщена от Милан, тъй като договорите все още не са подписани официално от представителите на двете страни, но това е само формалност и информацията може да се счита за сигурна, след като бе съобщена и от самия Малдини на излизане от офисите на клуба.

"Всичко е наред. В последната минута подновихме договорите си. Щастливи сме, че ще бъдем тук и през новия сезон и ще планираме бъдещето на Милан, което трябва да бъде изпълнено с победи, както е било винаги. Как ще изглежда отборът през новия сезон? Ще видим. Започнахме късно със селекцията, но вярвам, че ще наваксаме. Много съм щастлив", сподели Малдини.

Paolo #Maldini all’uscita da Casa #Milan: “Abbiamo rinnovato, sono felice anche se non si vede. Siamo un po’ in ritardo, ma in tempo per programmare un futuro vincente” ❤️???? (via @antonello_gioia) pic.twitter.com/22gLa2pyKS

— MilanNews.it (@MilanNewsit) June 30, 2022

Това е изключително важна новина за тифозите на Милан, тъй като Малдини и Масара бяха в основата на изгрждането на този отбор, който сложи край на дългогодишната суша и през миналия сезон вдигна Скудетото в Серия "А".