Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота обсъди очакваното завръщане на Ромелу Лукаку в отбора, преговорите със свободния агент Пауло Дибала и възможната продажба на Милан Шкриняр.

“Трябва да благодарим на клубното ръководство. Надявам се, че всичко ще бъде завършено в следващите няколко дни. Лукаку е играч, който се справи доста добре тук и сме щастливи, че се завръща у дома. Няма да отрека, че се срещнахме с представителите на Дибала. Трябва да потърсим нови възможности и Дибала е една от тези, които наблюдаваме, но за да се стигне до успешен край, двете страни трябва да се движат в една и съща посока. За момента няма споразумение. Има интерес от доста клубове както за Шкриняр, така и за други играчи. Ще преценим ситуацията със спокойствие. Не искаме да се разделяме с никого, освен ако някой не пожелае да си тръгне, но също така винаги трябва да взимаме под внимание нашата устойчивост”, коментира Марота пред италиански репортери.

???? Marotta: “Skriniar ? Interest from several teams, for him and for others. It is normal because our squad is important. We will evaluate calmly, we never want to give up on anyone. Sustainability must always be taken into consideration.”

[via @marifcinter]

— Inter Xtra (@Inter_Xtra) June 27, 2022

Снимки: Imago