Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич направи кратък коментар за представянето на отбора по време на лагера в Турция. „Жълто-черните“ вече се прибраха от южната ни съседка, където изиграха една контрола, спечелена с 2:1 срещу украинския Металист (Харков).

„Това беше първи мач след две седмици тежка подготовка. Не ми хареса първото полувреме. Опитвахме през цялото време да играем в средата и им дадохме много голови възможности“, започна коментара си босненският специалист.

„Второто полувреме беше много по-добро, особено първите 30 минути. Бързо темпо, игра с едно докосване. Сменихме малко позициите, сменихме и двама играчи и това се отрази. Отбелязахме два гола и имахме още един шанс. За първи мач това е добре. Тази предсезонна подготовка е по- къса с една седмица. Последната седмица за нас беше много интензивна. Имахме 7 тренировки и един мач. Видях играчи, които бягаха на максимума си. Това е добре. В последните седмици работихме много по тактическата подготовка в атака и защита. Опитваме се да сме максимално свежи преди първия мач с Хебър“, допълни наставникът на „канарите“.