Фенове на Локомотив Пловдив започнаха инициатива за купуване на абонаментни карти за изграждащата се в момента Трибуна Бесика. Тя е под надслов „2800 абонаментни карти за Бесика“.

Ето какво публикува на своята страница една от „черно-белите“ групи във Фейсбук:

Една мечта на вечния ни град се сбъдва! Официалната бройка на картите е 2 800, точно толкова колкото е и капацитетът на трибуната! Нека изкупим всичко и докажем кои са Господарите на Пловдив за пореден път!

От понеделник (27.06) започва продажбата на абонаментни карти за Бесика! Бъди част от историята!

Инициативата бе подкрепена и от привържениците на Локомотив от групата „The Magic of Plovdiv“.

„The Magic of Plovdiv се включваме и подкрепяме цел „2800 карти Трибуна Бесика“ и призоваваме всеки един от вас да си закупи карта за мачовете на Локомотив. Бъди част от историята„, гласи призивът на „черно-белите“ фенове.

Последва и съобщение от Фенклуб Локомотив Пловдив:

Черно-бели братя и сестри,

Започва продажбата на абонаментните карти за предстоящия футболен сезон, който ще е по-специален за нас! В предстоящите месеци ще бъде открита новата трибуна „Бесика“ – мястото на най-запалените черно-бели привърженици! Наш дълг е да подпомогнем клуба в този момент и да купим колкото се може повече карти!

Нашата публика винаги е предизвиквала респект и страхопочитание у противника. Новата „Бесика“ ще бъде лицето на черно-белите привърженици – винаги пълна и вряща като горещ котел! Новата „Бесика“ те очаква! Бъди там!

Картите за мачовете се предлагат в клубния магазин!