Иван Папазов

 

Доскорошният силен човек в ръководството на Хебър Иван Папазов е подал оставка от всички заемани през последните 5 години постове в клуба. Той потвърди това пред Gong.bg.

„Вярна ви е информацията. От миналия вторник нямам нищо общо с Хебър и не искам и да имам. До последно не вярвах на приказките, които идваха към мен, че в клуба щeли да идват италианците от Царско село. Затова преди около две седмици пред ваши колеги предупредих, че случи ли се нещо подобно аз няма да остана и секунда повече в този клуб“, сподели Папазов.

„Стана така, че нещо, което правихме 5 години се разтури с един замах. Аз няма да съм човекът, който ще остане в историята на пазарджишкия футбол, че е предал или продал интересите на Хебър. Нито пък, че съм предал феновете на Хебър. Предпочитам да съм в историята с вкарването на отбора в „А“ група. Това беше моя мечта и на Николай Митов още от времето, когато той бе треньор на Левски – един ден да постигнем всичко това и като ръководител и наставник, след като ни се случи през 1991 г. като футболисти на клуба“, припомни историята бившият вече спортен директор.

„Нека се знае и друго. Аз исках от Общината само едно нещо – да запази финансирането на отбора от нивото на Втора лига. Нищо повече. Останалите пари ги бях намерил чрез допълнително финансиране и нови спонсори. Така че не ми се коментират приказки от сорта, че някой нямал видиш ли пари за Първа лига и затова се търсели нови партньори. А, те пък едни партньори, ум да ти зайде направо… скоро може да ги дават по телевизията в едни от неспортните рубрики, ама нека да почакаме. Просто нямаше как при тоя катун дето идва в Пазарджик да остана в Хебър“, категоричен е Иван Папазов.