Почти перфектен сезон изпращат футболистите и ръководството на ДЮШ Хебър, като това може да се каже, че е една от най-силните години в историята на клуба.

Пазарджиклии могат да се похвалят с няколко спечелени купи от турнири и в първенствата на различните зони, а индивидуаните награди за младите футболисти валяха като из ведро. Ето и обобщението на най-добрите моменти:

- U19 стана пъренец в областно първенство на Пазарджик

- U17/2 спечели първо място в регионално първенство на Пловдив

- U15 завърши на престижното трето място в крайното класиране на Зона "София".

-  Юнаците на Недко Минчев спечелиха 16-ия детски футболен турнир за Купата "Coca-Cola"

- В Елитната група (U17) футболистите на Йордан Чолов са на 13-то място, кръг преди края на първенството и ще играят отново в нея и през следващия сезон

- Децата родени 2009 г. станаха първенци в регионална група по Футбол 11, на зона Пловдив

- Хебър спечели 15-то издание на детския турнир за купата "Млади надежди"

- Набор 2010 завършиха на 6-то място в крайното класиране с 9 победи, 5 равни и 10 загуби в първенството на зона Пловдив, което е за отбори с година по-големи деца от тях и с положителна голова разлика 43-42

- Единственният минус е може би отпадането на Хебър 2 от Трета лига, но момчета на Спас Гигов показаха огромно развитие и потенциал за бъдещето си развитие.

Директорът на ДЮШ Хебър Спас Спасов каза няколко думи пред BgDerby:

"Успехите на нашите отбори в последно време говорят за правилната методика на работа в клуба. Доволен съм от старанието и себераздаванито на всички треньори в школата. Мисля,че почти сме върнали името на Хебър там където му е мястото, а именно при победителите!"