Левски обяви, че ще отпразнува 108 години от създаването на клуба с мач между “Синя приказка I” и “Синя приказка II”. На 24 май “синият” отбор празнува своя рожден ден със специален двубой между двата отбора на Мъри Стоилов, от двата периода, в които е бил начело на тима. Срещата започва точно в 19:00 часа, като ще се играят 2 полувремена по 20 минути, а билетите са вече в продажба.

Ето какво пишат “сините”:

"Левскари, 

На 24 май отброяваме 108 години от онзи паметен за всички ни момент, в който група ентусиасти поставят началото на нашата вековна любов – футболен клуб "Левски". 

108 години, в които съхраняваме паметта, следвайки примера на легендите, които създадоха мита за величието на футболната игра. 

108 години, в които името ни задължава. 

На 24 май е време да отпразнуваме левскарството. Всички заедно на стадион „Георги Аспарухов“, където в кулминация на тържествата ще се превърне футболната среща между отборите „Синя приказка I“ - първият отбор на Станимир Стоилов, стигнал до ¼ финал в Лига Европа и групите на Шампионската лига и „Синя приказка II“ – отборът спечелил Купата на България в неделя. 

Двубоят започва в 19:00 часа и ще се играе 2 полувремена по 20 минути, а с тях приятните изненади за привържениците не свършват. 

Билетите са по 19.14 лв., като цената на колекционерските талони е една и съща за целия стадион. 

Пропуските са в продажба от днес до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3wEt5GB 

ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН!"

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!