Отбрана компания от славни "орлета", бизнесмени и герои от Мондиал'94 се събра край отрупана трапеза в популярно благоевградско заведение, за да отпразнува оставането на Пирин (Благоевград) в елита, съобщава "Струма". Специално за случая домакинът на веселбата Иво Митев - Скиф и кулинарният му екип опекоха крехко прасенце и подготвиха апетитна гарнитура. 

Вкусната мръвка споделиха почетните граждани на Благоевград и бронзови медалисти от световния шампионат преди 28 години Ивайло Андонов и Петър Михтарски, който в момента е спортен директор на "орлетата", бившите им съотборници на клубно ниво Стефан Гошев и Росен Пашов, бизнесмените Сашо Милчев, Лъчезар Киров и Бисер Богданов, очният лекар д-р Харалампи Дуков, все от редовните клиенти на Скиф. 

Наздравиците за по-добро бъдеще на Пирин бяха най-честото явление около масата. Гостите си припомниха интересни истории и преживелици, свързани с благоевградския футбол, арена на повечето от които е бил именно домът на "орлетата" - стадион "Христо Ботев".

Възползвай се от безплатна доставка от Takeaway.com в дни с мачове от Шампионска лига. Поръчай тук.