Треньорът на ЦСКА - София Стамен Белчев говори пред репортери в Русе, където „червените“ са на лагер преди съботния мач с Лудогорец в efbet Лига. Двата тима се изправят един срещу друг в Разград утре (11 май) от 19:30 часа. Белчев заяви, че изобщо не мисли за своето бъдеще начело на отбора.

„Каранга е с отбора. Сега е в добро състояние. Надявам се да няма проблеми до утре за мача. Ако е така, ще участва при всички случаи“, започна наставникът относно кадровите проблеми, които има.

„Другите, които са с проблеми – имаме двама наказани в лицето на Санянг и Линдсет. Капитанът Матей е с болки в петата и не може да вземе участие. От вчера с вирусно заболяване е Скаршем, който не пътува с отбора. Това са проблемите. Ние трябва да се справим по най-добрия начин с това, което разполагаме“, продължи той по тази тема, след което беше запитан за бъдещето си в ЦСКА - София.

„В момента съм работник в ЦСКА. Опитвам се да съм полезен на отбора. Въобще пред мен не стои въпроса за бъдещето ми. Искам тези четири мача да ги изиграем по най-добрия начин. След това ръководителите и шефовете ще решат моето бъдеще и ще го приема, каквото и да е.

Искаме да сме съпричастни към семейството, което по толкова нелеп начин загуби това дете“, заяви Белчев относно жеста, който “червените” направиха към семейството на загиналия юноша на Дунав Русе Венцеслав Георгиев.

Последвайте каналите ни в: