Защитникът на Лудогорец Антон Недялков участва в пресконференцията на клуба преди домакинството срещу ЦСКА - София от 32-ия кръг на efbet Лига, в което „орлите“ могат да подпечатат спечелването на своята 13-ата поредна шампионски титла на България.

„Настроението в отбора е добро, готвим се за един много сериозен мач. Имаме още много работа да свършим, имаме два много сериозни мача – с ЦСКА и след това финалът за Купата с Ботев Пловдив. Мисля, че се готвим по най-добрия начин и сме готови за всеки един двубой да покажем добро лице, все пак се готвим да бъдем шампиони“, каза опитният защитник за подготовката на отбора за края на сезона.

Недялков е категоричен, че в Лудогорец имат мотивация, без значение срещу кой съперник излизат: „За нас срещу всеки един отбор ни е мотивация да бъдем шампиони, независимо дали ще бъде ЦСКА, Левски, Ботев, Локо. Винаги има мотивация и желание да се докажеш, да покажеш, че си най-добрият отбор, най-добрият колектив, най-добрият тандем в България. Утре мачът ще бъде малко по-различен, малко по-мотивационен и ще бъде малко по-сладко от друг път“.

Последвайте каналите ни в: