Отборите на Крумовград и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в мач от първата шестица на efbet Лига. Срещата на базата в “Коматево” е с начален час 19:15 и ще бъде ръководена от Михаел Павлов.

Двубоят е с далеч по-голямо значение за гостите, които се борят с Левски за четвъртата позиция, която ако Лудогорец спечели Купата на България, ще даде право на участие в баража за Европа. Към момента “смърфовете” са с актив от 55 точки и имат една аванс пред “сините”. Домакините от своя страна изпращат отличен дебютен сезон в елита и към момента са на шеста позиция с 45 точки и невероятна серия от 13 мача без загуба. На теория и

В първия мач от втората фаза на шампионата Крумовград спря Лудогорец за официалното спечелване на титлата и срещата в Разград завърши наравно 3:3. Локомотив от своя страна загуби с 0:1 от Черно море и така на практика изгуби надежда за борба за третата позиция.

Двата тима вече играха два пъти един срещу друг през сезона. Първо в осмия кръг на надпреварата Локомотив победи с категоричното 4:0, а след това Крумовград се реваншира и спечели с 3:1 в 23-ия.

КРУМОВГРАД - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

Крумовград:
Георгиев, Сантана, Шимич, Машедо, Велев, Юсеин, Кацаров, Цветанов, Луан, Рапосо, Колев

Локомотив (Пловдив):
Томов, Али, Павлов, Паскалев, Камдем, Евандро, Райнов, Лясков, Дион, Илиев, Нтело

Последвайте каналите ни в: