Ветераните на Черно море отстъпиха с 0:1 на Ботев (Пловдив) на 1/2-финалите на държавното първенство. Срещата се игра на стадиона в Карнобат. Единственият гол в мача падна в средата на второто полувреме, след като Георги Андонов засече с глава центриране от фланга. Стражът на "моряците" Стоян Ставрев реагира страхотно при удара, но малко не му достигна да избие топката.

През втората част варненци създадоха някои опасни контраатаки, но не съумяха да ги завършат по най-добрия начин. В заключителните минути Бойко Каменов се озова на страхотна позиция и стреля опасно, но стражът на "жълто-черните" спаси.

Така Ботев (Пд) ще се изправи на финала срещу победителя от двойката Витоша (Бистрица) – Ботев (Враца). Срещата между двата отбора е на 15 май. През миналата година ветераните на Черно море отново отстъпиха на Ботев Пловдив на 1/2-финалите в Карнобат, но тогава загубиха с 0:2.

Съставът на Черно море: Стоян Ставрев, Веселин Бранимиров, Иван Райчев, Димитър Илиев, Камен Алексов, Дани Георгиев, Тодор Каменов, Мартин Христов, Диян Атанасов, Милен Христов, Бойко Каменов (Людмил Любенов, Димитър Хачо Бояджиян, Емил Бояджиев, Даниел Калчев).

Последвайте каналите ни в: