Административният директор на българския национален отбор по мини футбол Светлозар Табаков заяви след финала на Лигата на нациите в Словакия, че е радващо, че "лъвовете" са стигнали до този мач, въпреки че загубиха на дузпи.

"Със сигурност е радващо, че успяхме да играем финал. Всички го искахме! По един или друг начин ние стигнахме до този финал. Всички видяха рулетката на дузпите - там отборът на Словакия се оказа с по-точен мерник от нас. 



Словакия заслужено спечели първото място, тъй като на финала ние имахме доста силни финални 6-7 минути. След изравняването дори можеше да спечелим този мач. Това показва, че имаме дух и не се предаваме до последния съдийски сигнал.

Със сигурност не е това лицето на националния отбор, което търсим. В предишните мачове имаше неща, които не се понравиха на двамата треньори. Надявам се, че на предстоящия лагер преди Европейското първенство тези неща ще бъдат изчистени.



Ще се постарая да предам на момчетата моя опит. Докато те играят на терена, не обичам да давам наставления", сподели Табаков.

Последвайте каналите ни в: