Ръководството на Барселона ще се сблъска с по-големи проблеми, ако пожелае да се раздели с крилото Рафиня, след като футболистът продължава да бъде без агент и няма да наема такъв до края на сезона.

Каталунците се готвят да изслушат оферти почти за всеки от играчите си през лятото, а в това число влиза и Рафиня, който обаче не дава никакви индикации, че би напуснал клуба. 27-годишният бразилец остана без агент през миналото лято, когато спортният директор на Барселона Деко престана да го представлява и въпреки множеството предлагащи услугите си агенти играчът е решил да не се ангажира с такъв преди края на сезона, пише "Спорт". Очаква се това да направи потенциалните преговори за раздяла с атакуващия футболист още по-трудни.

🚨🎖️| Deco and Xavi know that Raphinha does not want to leave Barcelona and changing his mind will be very difficult. The player also does not currently have an agent and any possible conversation should be face-to-face with him. [@joaquimpiera] #fcblive pic.twitter.com/pLMzEVySlc

— BarçaTimes (@BarcaTimes) May 8, 2024

Саудитска Арабия е възможна дестинация за Рафиня, което би предоставило на Барселона изкушаваща оферта, но шефовете на клуба ще трябва да го убедят, ако се стигне до такъв момент.

Последвайте каналите ни в: