Боксовият турнир с общ награден фонд от 1 милион долара търси най-добрите боксьори от 10 държави в четири общи категории и категории за знаменитости. Победителите от всяка категория ще получат по 100 000 долара награда.

Квалификационните кръгове ще се проведат през юни тази година в DVTK Arena, Унгария. Четвъртфиналите, полуфиналите и финалът ще бъдат излъчени на живо по телевизията или онлайн тази есен. Рой Джоунс JR., един от най-успешните боксьори на всички времена, ще бъде основен патрон на събитието и звезден гост на финалите.

Представители на България в категорията за знаменитости са Елизабет Василева (жена 60 кг +-5 кг), Стратимир Георгиев (мъж 75 кг +-5 кг), Адриан Зурков (мъж над 90 кг). Тренировките на участниците се подпомагат финансово от HELL ENERGY.

Запознайте се с тях:

Елизабет Василева

„Казвам се Елизабет Василева.

Години наред бях в националния отбор по гимнастика. Осем пъти държах републиканската титла на България и имам множество завоювани награди в и извън страната ни.

Контузия ме извади от спорта, но любовта ми продължава да гори. Включвам се в турнира, защото ми липсва тръпката от състезанията. За мен това е нещо ново, но съм готова да вложа пот,кръв и сълзи, за да се докосна отново до магията на големия подиум.

А защо не и да спечеля?“

Стратимир Георгиев

Стратимир, известен като Balkan Beast, е истински смелчага, безстрашен във всяко начинание. Известен със своите екстремни хобита, невероятна трансформация на тялото, както и с прямата си честност, той никога не се е страхувал да се впусне в битка. Някои намират увереността му за дразнеща, други за вдъхновяваща. Една от най-поляризиращите фигури в България идва в Hell Boxing Kings за победата!

Адриан Зурков

„Аз съм Адриан Зурков. Дипломиран пилот на самолет. Занимавам се с фитнес, тренирал съм непрофесионално и баскетбол. Обичам предизвикателствата и именно заради това реших да се включа в турнира Hell Boxing Kings. Винаги съм готов да тествам лимитите си. Това е ново начинание за мен и като любител на спорта във всичките му форми, съм готов да се впусна в това приключение. Радвам се, че ще имам възможността да представя България в тежка категория.“

И тримата са запалени спортисти, които не се примиряват с граници и рамки. Те участват в HELL Boxing Kings, за да покажат своите възможности, да изпитат себе си и да дадат от своя пример на още десетки спортисти никога да не се предават и винаги да търсят начин да надграждат себе си.

Последвайте каналите ни в:

(В материала има продуктово позициониране)