Старши треньорът на Академик (Свищов) Георги Онов се включи в предаването "Часът на Трета лига" преди двубоя от полуфиналите за Купата на АФЛ между неговия тим и Несебър. Специалистът сподели какъв ще бъде подходът на неговия тим към сблъсъкът на стадион "Локомотив" в Стара Загора.

"Резултатът от последния мач не бе добър за нас. Имахме разбор за този мач, който остава в миналото. Последните 2 дни работим изцяло за мача с Несебър, който се явява полуфинал за Купата. Сериозен отбор, изавен отбор, шампион за миналата година в тяхната група. Един сериозен мач със сериозен отбор. Ние подхождаме сериозно към всеки един мач, независимо с кой играем. Подготвяме се спрямо противника и излизаме да се надиграваме, както всеки един мач. Няма нещо по-специално. Настройката е малко по-различна, защото не всеки играч е стигал крайната фаза на определен турнир, като полуфинал за Купата." - сподели за мача Георги Онов.

"Ще има тактическо надлъгване. И двата отбора обръщат внимание на разучаването и анализа. Много хора не вярват, че се разучаваме, че се анализира, че се търсят различни тактически варианти, за да изненадаш противника, но поне при нас е точно така. Сигурен съм, че и в Несебър е така. Познавам треньора. Той е добър и отборът му показва, че работи добре." - похвали Онов своя съперник.

Последвайте каналите ни в: