Българският национал Димитър Митов обра наградите по време на церемонията "Играч на годината" за сезон 2023/24 в Сейнт Джонстън. Той спечели цели 11 отличия, с което затвърди важната си роля в отбора.

Тимът му се бори за оставане в елита на Шотландия. Три кръга преди края на първенството Сейнт Джонстън е на предпоследното 11-о място

"Горд съм от представянето си. Получаването на признание от феновете и моите съотборници ме прави щастлив. Наградата, избрана от играчите, е важна, защото те те виждат всеки ден на тренировка. Да спечелиш толкова много награди от привържениците е чест.

"Когато гърбът ти е опрян до стената, единственият път е само напред. Трябва да направим добра тренировъчна седмица за мача с Ливингстън. От нас зависи да го спечелим. На етап от сезона сме, в който победите трябва да дойдат бързо.

Dimitar Mitov was the big winner at our Player of the Year event this evening, held at the Salutation Hotel in Perth 🏆

Read all about it here: https://t.co/vwpicY53iV pic.twitter.com/rrSA4MgnUJ

— St. Johnstone FC (@StJohnstone) May 5, 2024

"Феновете са страхотни. Те ни подкрепят навсякъде през целия сезон. Пътуват големи разстояния и дават своя принос, което е фантастично. Сега ние трябва да им се отблагодарим. Ние трябва да дадем своя принос и те да се гордеят с нас", каза Митов.

Последвайте каналите ни в: