Плейофите в Националната баскетболна продължават с пълна сила, а Sportal.bg ви дава възможност да спечелите страхотни награди докато стискате палци на любимите си отбори. Участвайте в нашата игра и можете да станете притежател на уникални артикули свързани с отборите участващи в тази фаза на първенството.

До 1/2-финалите достигнаха отборите на Черноморец, Рилски спортист, Спартак Плевен и Балкан.

Черноморец стигна до тук след две победи над Левски в 1/4-финалите на първенството, Рилски спортист също се наложи два пъти над Шумен.

Серията на Спартак Плевен с Черно море Тича продължи в три мача. Тимът воден от Любомир Минчев спечели първия си домакински мач, отстъпи във втория и спечели третия. Същото се случи и в серията на Балкан с ЦСКА, където тимът от Ботевград стигна до полуфиналите след трети решаващ мач.

За да спечелите една от страхотните награди, които сме ви приготвили трябва да сте изключително активни в социалните мрежи. Играта ще се проведе на Фейсбук страницата на Sportal.bg и Инстаграм профила на Sportal.bg.

Участниците се регистрират за участие, като напишат коментар под поста кой отбор ще подкрепят в серията, харесат страниците на Sportal.bg в Инстаграм и Фейсбук и страницата на любимия си баскетболен отбор в Инстаграм. Сред страхотните изненади са екипи с автографи от баскетболните звезди в НБЛ, гривни и тениски. Не пропускайте шанса си!

Пълни правила на играта за всеки отбор ще намерите в прикачените статии!

Последвайте каналите ни в: