Мениджърът на Тотнъм - Анге Постекоглу, говори след загубата на “шпорите” от тима на Ливърпул с 2:4 в срещата от 36-ия кръг на английската Премиър лийг. Наставникът на лондончани логично бе недоволен от поражението, като сподели, че играчите му са се опитали да се върнат в мача въпреки негативното стечение на обстоятелствата.

“Очевидно това е много разочароващ резултат за нас, но поне успяхме да бъдем верни на себе си по отношение на стила на игра. Мисля и, че още през първото полувреме успяхме да се върнем към нашата игра, към пресата. Може би на момчетата им липсва увереност, но ние постоянно опитваме да работим върху това”, каза Постекоглу, цитиран от Sky Sports.

🎙️ “We’re disappointed with the outcome and we gave ourselves a mountain to climb. Today was more like ourselves, we kept trying to play our football and didn’t waiver in our belief.”

Ange on our defeat at Anfield ⤵️ pic.twitter.com/z2KNN5a1FX

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) May 5, 2024

В моментът отборът от северен Лондон е в серия от 4 поредни шампионатни загуби, като не успя да се възползва от грешната стъпка на четвъртия Астън Вила, който загуби с 0:1 от тима на Брайтън. Три мача преди края “шпорите” изостават на цели седем точки от “виланите” и почти сигурно ще пропуснат за втори пореден сезон участието в Шампионската лига.

Последвайте каналите ни в: