Играйте и спечелете със Sportal.bg! Черноморец и Балкан ще се срещнат в полуфиналната серия от Националната баскетболна лига. Първите два мача между двата отбора са на 8 и 10 май (сряда и петък) в Бургас, третият и евентуално четвърти сблъсък ще се изиграят на 13 и 15 май (понеделник и сряда) в Ботевград, а ако се стигне до пети решаващ мач той ще бъде на 18 май отново край морето.

Не пропускайте да подкрепяте своя любим отбор и да участвате в нашата игра със страхотни награди. Ние ви даваме възможност да спечелите уникални подаръци, с които можете да се сдобиете изключително лесно, отговаряйки на нашия въпрос и вярвайки в късмета си.

Имате шанса да станете притежател на тениска и уникални гривни на Черноморец, специално предоставени от бургаския тим за предизвикателството на Sportal.bg към баскетболните фенове.

Играта ще се проведе на Фейсбук страницата на Sportal.bg и в Инстаграм профила на Sportal.bg. Участниците се регистрират за участие, като напишат коментар под поста кой играч от Черноморец ще отбележи най-много точки в полуфиналната серия, харесат страниците на Sportal.bg в Инстаграм и Фейсбук и страницата на Черноморец в Инстаграм.

ПЪЛНИ ПРАВИЛА НА ИГРАТА - ТУК!

Последвайте каналите ни в: