Играйте и спечелете със Sportal.bg! Спартак Плевен и Рилски спортист ще се срещнат в полуфиналната серия от Националната баскетболна лига. Първите два мача между двата отбора са на 7 и 9 май (вторник и четвъртък) в Самоков, третият и евентуално четвърти сблъсък ще се изиграят на 12 и 14 май (неделя и вторник) в Плевен, а ако се стигне до пети решаващ мач той ще бъде на 17 май отново в „Арена Самоков“.

Не пропускайте да подкрепяте своя любим отбор и да участвате в нашата игра със страхотни награди. Ние ви даваме възможност да спечелите уникални подаръци, с които можете да се сдобиете изключително лесно, отговаряйки на нашия въпрос и вярвайки в късмета си.

Имате шанса да се сдобиете с екип на Спартак Плевен с автографи от всички играчи.

Играта ще се проведе на Фейсбук страницата на Sportal.bg и в Инстаграм профила на Sportal.bg. Участниците се регистрират за участие, като напишат коментар под поста кой играч от Спартак Плевен ще отбележи най-много точки в полуфиналната серия, харесат страниците на Sportal.bg в Инстаграм и Фейсбук и страницата на Спартак Плевен в Инстаграм.

ПЪЛНИ УСЛОВИЯ НА ИГРАТА - ТУК!

Последвайте каналите ни в: