Болоня направи 0:0 като гост на Торино в първи мач от 35-ия кръг на Серия "А". Това беше трето равенство в последните 4 срещи на тима, воден от Тиаго Мота. По този начин "рособлу" останаха на 4-о място в класирането и не можаха да изместят Ювентус от третата позиция. Освен това, Болоня даде шанс на преследвачите си Рома и Аталанта да се задържат в битката за топ 4. "Джалоросите" изостават с 5 точки, но имат и мач по-малко, а Аталанта е на 7 точки зад Болоня, но с два мача в запас.

Въпреки че не спечели пети пореден двубой, Торино се представи силно и беше по-близо до победата. Лукаш Скорупски на няколко пъти спаси гостите, а веднъж и гредата лиши Торо от попадение.

"Биковете" излязоха със специални екипи, с които отбелязаха 75-годишнината от самолетната катастрофа, погубила най-славния отбор в клубната история. Домакините започнаха по-силно и в 17-ата минута имаха отлична възможност да поведат, но Антонио Санабрия уцели гредата след удар с глава. До почивката Болоня само веднъж застраши вратата на Ваня Милинкович-Савич, но шутът на Мишел Ебишер премина на сантиметри от целта.

Последвайте каналите ни в: