Треньорът на Пари Сен Жермен Луис Енрике не бе щастлив след загубата с 0:1 в първия мач с Борусия (Дортмунд) от 1/2-финала в Шампионската лига. Той заяви, че е разочарован, защото и двата отбора са създали положения, но германците успяха да отбележат, а неговият отбор - не. Все пак той вярва, че в реванша нещата може да се обърнат в полза на парижани.

"Това е футболът - понякога е прекрасен, но друг път има и такива мачове. Трябва да анализираме шансовете, които бяха създадени и пред двете врати. Всички знаехме, че няма да е лесно, все пак това е 1/2-финал в Шампионската лига. В съблекалнята настроението е минорно, особено след като ударихме две греди. Феновете обаче не спряха да ни подкрепят през целия мач. Трябва да признаем, че това е невероятен стадион и местните привърженици знаят как да подкрепят своя отбор", заяви Луис Енрике.

"И двата отбора създадоха положения, но те отбелязаха, а ние - не. Резултатът показва колко равностоен бе мачът. Това е нова ситуация и за двата отбора. В последните два кръга те бяха домакини в реваншите, докато пък ние бяхме гости. Хубавото е, че сега ще имаме феновете зад гърба си във втория мач. Разбира се, трябва да бъдем по-ефективни, отколкото днес. Искахме да пресираме, но Дортмунд е силен отбор и играчите успяваха да се откриват. Така стана и пасът към Фюлкруг, който също отигра добре ситуацията", допълни испанецът.

Последвайте каналите ни в: