Халфът на Интер Хакан Чалханоолу използва спечелената титла на Италия, за да отвърне на нападките, които търпи от феновете на градския съперник Милан.

Както е известно, през лятото на 2021 година турският национал напусна именно “росонерите”, за да премине като свободен агент в състава на “нерадзурите”. С този свой ход той предизвика омраза към себе си от страна на голяма част от тифозите на Милан. В първите си два сезона с екипа на Интер Чалханоолу не успя да стане шампион в Серия "А", заради което търпеше подигравки от привържениците на бившия си тим. Снощи обаче той най-после успя да триумфира със Скудетото, и то след победа с 2:1 в Дерби дела Мадонина.

View this post on Instagram

A post shared by Hakan Çalhanoglu (@hakancalhanoglu)

Затова минути след края на мача полузащитникът публикува в Инстаграм любопитен колаж. На него играчът е на преден план и е облечен с фланелка на Интер, докато държи трофея в Серия "А", а на главата му има слушалки. На заден план пък се вижда Дуомо, а също така тълпа от разгневени хора с табели, на които са написани обиди като “предател”, “змия” и “клоун”. “Винаги спокоен, винаги търпелив, винаги фокусиран и сега възнаграден 🏆Форца Интер 🖤💙🌟🌟”, гласи посланието на Чалханоолу към колажа.

Последвайте каналите ни в: