Двамата директори в ЦСКА – София Филип Филипов и Стоян Орманджиев коментираха решението дербито с Левски да се играе пред публика. Както е известно, имаше голяма вероятност двубоят да се играе без гостуваща публика, но след среща между клубовете и СДВР е взето решението привържениците да заемат своите места. Ще има сериозни проверки, увериха в това Орманджиев и Филипов.

„Феновете трябва да присъстват на двубоя. Футболът е за феновете. Доволни сме, нашата позиция беше от самото начало, че феновете трябва да са на стадиона. Не искахме да лишаваме нито нашите привърженици, нито тези да Левски да бъдат на стадиона. Буферните зони са с оглед инцидентите, които не искаме да се случват с изстрелването на ракети. Феновете трябва да спрат един път завинаги с това. Полиция, клубове, охранителна фирма и фенове трябва да се обединим, за да може футболът е да бъде прекрасна емоция, а не война. От този мач натам ще имаме много по-голям контрол за дублираните билети. Ще има двойна проверка", сподели Филипов.

"Като организатори на срещата трябваше да изчистим тези неща. Ще бъде по-сериозна проверката на входовете. Всички заедно решихме да има публика на стадиона. Имаме перфектна комуникация“, добави Орманджиев.

Последвайте каналите ни в: