Мениджърът на Ковънтри Марк Робинс се присмя на критиките към Манчестър Юнайтед преди полуфинала между двата отбора за ФА Къп, като настоя, че това е най-големият футболен клуб на планетата, съобщи ДПА.

Робинс е започнал кариерата си точно на "Олд Трафорд", като с негов гол "червените дяволи" печелят срещу Нотингам Форест в третия кръг за ФА Къп през 1990, като се твърди, че тази победа тогава е спасила Сър Алекс Фъргюсън от уволнение. Сега обаче постът на мениджъра на Юнайтед Ерик тен Хаг може да бъде застрашен, ако отборът му не се справи с тима от Чемпиъншип.

"Хора, експерти говорят за Юнайтед по присмехулен начин за това как играят. Но те говорят за отбор, който е пълен с талантливи играчи, с играчи от топ международно ниво. Знаем, че те са абсолютни фаворити за спечелването на този мач", коментира Робинс.

"Срещу Ливърпул вкараха страхотни голове. Така че ние има за какво да се притесняваме като отбор от Чемпиъншип срещу най-големия клуб в света", каза още той.

"За Манчестър Юнайтед той е нормална възможност. Те са играли на "Уембли" много пъти, имат английски национали, както и други национали. При тях има очаквания, при нас е различно", добави мениджърът.

"Ние предоставяме специална възможност за нашите фенове да се тук. Да бъдем на националния стадион срещу Манчестър Юнайтед, няма нищо по-голямо от това", смята Робинс.

Последвайте каналите ни в: