Наставникът на Ботев (Пловдив) Душан Меркез даде мнението си след победата с 1:0 над ЦСКА - София в турнира Sesame Купа на България.

"Голяма победа, естествено! Нашата цел беше да си тръгнем с добър резултат. На нашия стадион и с нашите фенове ще бъдем много силни с този резултат. Имахме силен съперник, трябва да играем много добре и на реванша. Сякаш започнахме мача със страх, имаше респект, но колкото напредваше мачът, ставахме по-уверени. Казах на момчетата, че ще имаме своите шансове, дадох им кураж. ЦСКА имат силен отбор, поздравявам техния треньор, те дадоха всичко от себе си. Искам да благодаря и на нашите фенове - да дойдат тук и да ни подкрепят в това време, беше страхотно.

Секулич все още не е готов да започва мач от първата минута, стартираме с Брахими, защото той създава повече положения, днес свърши страхотна работа, доволен съм. И преди зимната пауза имахме период, в който играехме много силно. Беше ни необходимо време след зимната пауза, надяваме се Георги Николов да се възстанови по-бързо. Играта в защита е много важна. Колко съм доволен от резултата? Добър резултат е, но нищо не е приключило, може да се порадваме малко, но в неделя идва нов мач, а на 1 май е реваншът. ЦСКА ще дойде да ни победи, трябва да бъдем на най-високото си ниво. Това може би е най-голямата ми победа в Ботев, това е хубаво, разбира се. Ще се загуби тази радост, ако не се класираме за финала", каза босненският специалист.

Последвайте каналите ни в: