Борусия (Дортмунд) и Атлетико Мадрид продължават съперничеството си на четвъртфиналите в Шампионската лига с реванш на германска земя. Срещата на “Сигнал Идуна Парк” е тази вечер от 22:00 часа. Испанският тим има преднина от 2:1.

Авансът от един гол вероятно дава предимство на играчите на Диего Симеоне, които освен това са и по-опитни в турнирните битки. Отделно Атлети са и в по-силна форма, след като записаха три поредни победи във всички турнири. В същото време “жълто-черните” бяха загубили две поредни срещи, преди през изминалия уикенд да се наложат с 2:1 над Борусия (Мьонхенгладбах).

В първия мач в Мадрид видяхме силен Атлетико преди почивката, което му донесе два гола преднина. След паузата обаче Дортмунд се съвзе и успя да върне едното попадение. Сега и двата отбора губят от голмайсторите от срещата в Испания. Самуел Лино, който реализира второто попадение за “рохибланкос”, е наказан, а Себастиан Алер, който се разписа за Борусия, е контузен.

Крайният победител от тази двойка ще се класира за полуфиналите, където ще го очаква Барселона или Пари Сен Жермен. В този дуел каталунците водят с 3:2, а ответната среща е по същото време.

Последвайте каналите ни в: