Емисари на холандския колос Аякс ще присъстват на днешния мач ЦСКА 1948 - Локо Сф на стадиона в Бистрица.

Заедно с тях на трибуните ще бъдат мениджъри, които работят с три клуба от Западна Европа. Апетитите на футболните агенти са насочени към някои от младите футболисти на ЦСКА 1948.

Най-голям е интересът към Мартин Бойчев. 16-годишният офанзивен халф, който беше развит при "червените" и дори записа дебют в Първа лига, въпреки крехката си възраст, е юноша на Левски. Бойчев е внук на "синята" легенда Михаил Вълчев. Играчът на ЦСКА 1948, който получава шанс основно във втория отбор на "червените", може да последва съдбата на друг голям талант, Марсел Бибишков, който премина в Ювентус. Синът на Крум Бибишков се представя страхотно в младежките формации на "бианконерите" и вече ниже доста голове.

Не е тайна, че интерес от грандове от чужбина има и към други млади от ЦСКА 1948 - Росен Божинов, сина на Валентин Илиев - Теодор Иванов, Симеон Василев, както и към вратаря Петър Маринов, който се наложи под рамката след замразяването на Даниел Наумов.

Марто Бойчев дебютира на 15 години в професионалния футбол, влизайки като резерва в срещата за Суперкупата на България срещу Лудогорец на стадион "Ивайло" във Велико Търново, пише "Мач Телеграф"